Δερμάτινο Κρεβάτι Ioannina με δέρμα Groupo Mastrotto

1,450.00
Ioannina-001
Σε Απόθεμα
+

Εξωτερικές διαστάσεις κρεβατιού:

  • Κρεβάτι: μήκος 170εκ, βάθος 212εκ., ύψος 144εκ., ύψος ποδιού 10εκ., ύψος τελάρου 22εκ.

Χρώματα βαφής ξύλου από την πρωτοπόρο Γερμανική εταιρία φυσικών χρωμάτων AURO η οποία εγγυάται τη συνεπή, οικολογική και φυσική επιλογή πρώτων υλών.

 

-H κατασκευή του είναι 100% Ελληνική 

ατατάσσεται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής ποιότητας

Χειροποίητο 100%

- 4 έως 6 εβδομάδες παράδοση από το εργοστάσιο μας απευθείας στο σπίτι σας

Ανθεκτικός σκελετός ξύλου οξιάς σε συνδυασμό με κόντρα πλακάζ

Δέρμα της εταιρίας Mastrotto από την Classic collection, το οποίο ειναι 100% αγελαδινό δέρμα ανώτερης ποιότητας, βαμμένο με ανιλίνη. Το φινίρισμα είναι με έλαια - φυσικά κεριά και ρητίνες. Αποτελεί προϊόν με σταθερή, κηρώδη αίσθηση και
λαμπερή εμφάνιση. Τα δέρματα είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και στη βαφή του δέρματος δεν υπάρχει ίχνος της επικίνδυνης ουσίας χλωροφαινόλης PCP – TCP – TECP.

Προστασία δέρματος:  Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως. Αποφύγετε την έκθεση του σε πηγές θερμότητας.

Δέρμα της εταιρίας Mastrotto της Tuscania collection, το οποίο είναι 100% αγελαδινό δέρμα ανώτερης ποιότηταςβαμμένο με ανιλίνη. To φινίρισμα του δέρματος είναι με βάση το νερό, με κεριά, ανιλίνες και ρητίνες, διασκορπισμένες με λεπτή εμφάνιση, βαμμένο με βάση το νερό. Τα δέρματα είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και στη βαφή του δέρματος δεν υπάρχει ίχνος της επικίνδυνης ουσίας χλωροφαινόληςPCP – TCP – TECP.

Προστασία δέρματος:  Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως. Αποφύγετε την έκθεση του σε πηγές θερμότητας.

Δέρμα βοοειδούς ασιατικής προέλευσης, διορθωμένο και με ανάγλυφη υφή. Στο φινίρισμα έχει χρησιμοποιηθεί βάση νερού με ρητινές και χρωστικές ουσίες. Το δέρμα έχει λαμπερό διχρωματικό αποτέλεσμα και κομψή διαφάνεια.

Το δέρμα προέρχεται από βοοειδή ευρωπαικής προέλευσης, διορθωμένο και με ανάγλυψη υφή. Το φινίρισμα του έχει βάση νερού. Το δέρμα διαθέτει μια χρωματισμένη και προστατευτική επίστρωση προσφέροντας μεταξένιο και ματ τελείωμα.

Το δέρμα προέρχεται από βοοειδή ευρωπαικής προέλευσης και προσφέρει ανάγλυφη αίσθηση. Το φινίρισμα έχει βάση το νερό. Το δέρμα έχει χρωματισμένη και προστατευτική επίστρωση με μεταξένιο ματ τελείωμα.