Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία ΦΩΚΑΣ ιδρύθηκε το 1972 με αντικείμενο την κατασκευή σκελετών καναπέδων. Ο Χρήστος Φωκάς ιδρυτής της εταιρείας και άνθρωποι έμπειροι, προερχόμενοι από το χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλων υψηλής αισθητικής, επένδυσαν στο όνομα ΦΩΚΑΣ τη γνώση και την εμπειρία τους.

 

17 χρόνια μετά η εταιρεία ΦΩΚΑΣ έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη και δημιουργική πορεία άρχισε να παράγει καναπέδες και πολυθρονάκια από σκελετό μέχρι και την ταπετσαρία τους.

Σήμερα η εταιρεία FOKAS HOUSE πλεον είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο του επώνυμου επίπλου.

Είναι μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες κατασκευάστριες επίπλων στην Θεσσαλονίκη. Με την ποιότητα των προϊόντων, τη μακρόχρονη εμπειρία, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητά μας, έχουμε κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Η εταιρεία έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα όπως FURNIDEC κ.λπ.

Με επιτυχία διεξάγονται επίσης και η συμμετοχές της εταιρείας σε εκθέσεις του εξωτερικού όπως:

    *Saloni international del mobile 2009, 2011
    *INDEX DUBAI 2006 - 2007 - 2008,
    * HOTEL SHOW DUBAI 2007 & 2008,
    * VALENCIA SPAIN 2007,
    * IMM COLOGNE 2009Οι επιχειρηματίες επισκέπτονται τακτικά όλες τις σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εξωτερικού με στόχο την άμεση ενημέρωσή τους για τις τάσεις του σύγχρονου design. Οι διαφημιστικές καμπάνιες της, απορροφούν ένα αξιόλογο ποσοστό των ετήσιων εσόδων της.

Το πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνει καταστήματα και εκθέσεις επίπλων, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφετέριες.

Οι αδελφοί Σάββας και Αριστείδης Φωκάς είναι οι φυσικοί διάδοχοι στην ιδιοκτησία και διοίκηση της εταιρείας. Βασίζονται στις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει από αυτήν, με σχέση εξαρτημένης εργασίας στην παραγωγή και στην εμπορία του επίπλου. Έχοντας ως οδηγό το μεράκι τους για το συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο, από ίδια κυρίως διαθέσιμα και με απόλυτα προγραμματισμένες κινήσεις, πραγματοποιούν επενδύσεις με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων την αύξηση της παραγωγικότητας και την διατήρηση της ανταγωνιστικότητας.