Όροι Χρήσης

To www.e-fokas.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων στο διαδίκτυο της εταιρείας Αφοί Φωκά ΟΕ, που εδρεύει στη  Θεσσαλονίκη. Πριν κάνετε τις αγορές σας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς.

Το www.e-fokas.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Πελάτη, Πελάτες του www.e-fokas.gr γίνονται όσοι εγγράφονται από την επιλογή "Νέος Πελάτης" της ιστοσελίδας Εισόδου.

Όροι:

Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (user name) και Κωδικός Πελάτη (password) που έχει δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

    * Να δει τα περιεχόμενα στο καλάθι αγορών του. Ο Πελάτης μπορεί να αγοράσει προϊόντα, για τα οποία ανά πάσα στιγμή (δίνοντας το username και το password) είναι δυνατή η επισκόπηση, ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) των περιεχομένων τους.

    * Να δει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία του. Καθώς επίσης και τις παραγγελίες που έχει κάνει στο παρελθόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα στοιχεία που ζητούνται κατά τη διάρκεια εγγραφής είναι:
Όνομα, Επίθετο, Όνομα ή επωνυμία εταιρίας, Δραστηριότητα, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Fax, Διεύθυνση e-mail.

H συλλογή των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη, ώστε να υποστηρίζονται οι συναλλαγές τους μέσω του site, δηλ. να αποστέλλονται οι αγορές τους και να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, λίστα διευθύνσεων κ.λ.π.

Το www.e-fokas.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 διαφορετικούς τρόπους.

1. Αντικαταβολή.
Τα προϊόντα έρχονται μέσω ταχυδρομίου ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

2. Πιστωτική κάρτα.
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Euroline ή Diners μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών είναι καθόλα ασφαλής διότη επιλέγοντας την μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας. Ουδεμία σχέση έχει η εταιρεία  με τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός αυτών του τιμολογίου και αποστολής.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας.

Τράπεζα Εμπορική:


Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

 

Κόστος αποστολής

Όποιον και από τους παραπάνω τρόπους επιλέξετε θα πρέπει να υπολογίζετε και το κόστος μεταφοράς.

Μπορείτε να επιλέξετε για την  αποστολή των προϊόντων το ταχυδρομείο ή courier.

Το κόστος μεταφοράς είναι 30€

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
*Σας επιστρέφεται άμεσα το ποσό της αγοράς αλλά επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής των προϊόντων.

Προσοχή: Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Αφοί Φωκά ΟΕ


Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Καλές αγορές!